Ferie med indhold
Baptisternes sommerlejr

I uge 30 holder baptisterne missionsstævne i Mariager for store og små.Har man lyst til at opleve en uge med forskellige nationaliteter, spændende undervisning, sjov og festligt samvær, er familielejren i Mariager en mulighed.Lejren byder på forskellige tilbud for hele familien – for de 0-10 årige bliver der gang i den i børneteltet, hvor de kan høre om og opleve superhelte, hverdagens og Bibelens helte.
”Knock, knock; who’s there?” er et af de spørgsmål, der bliver stillet på R.O.C.K., og det gælder dem, der er mellem 11 og 15 år.
Som noget nyt mødes de 15-20-årige til ONE – ”the Jesus id”, der er et helt dugfrisk tilbud til denne aldersgruppe. Har man passeret denne aldersgrænse, kan man følge Liminal, som har en kombination af eget program og stævnets tilbud til voksne.

Besøg fra ind- og udland

Blandt talerne er Chris Simmons fra Brighton i England, som er præst i en Vineyardkirke. Dernæst kan man høre evangelisten Curtis Hinds fra Canada, der har rejst i store dele af verden.
På lejren er der desuden mulighed for at møde Marianne Harboe og Hans Dal – parret, der på fem måneder skrev og satte musik til 30 nye salmer. Sidst men ikke mindst kommer Johannes Møllehave, som skal prædike.

Tema:
Hvem siger I, jeg er?

– Jesus stillede det spørgsmål til Peter, som svarede: Du er Guds søn. Vi har inviteret en masse spændende mennesker, som hver især vil være med til at pege på Jesus og gi’ et bud på, hvem han er for dem, siger Helle Kvist fra stævneudvalget.
Tabita