Ferie med indhold
Oaselejr på Sjælland

Fra 6.-12. juli er der familielejr i Fårevejle.Lejren holdes igen i år på Odsherred Efterskole i Fårevejle. Denne gang under temaet: ”Brændte vore hjerter ik’?” – inspireret af Lukasev. kap. 24, vers 32.- Efter sin død og opstandelse følges Jesus med de to mænd til byen Emmaus og tænder en ild i deres hjerter. Lige siden har han tændt den samme ild i mennesker og skabt tro i hjerterne – også i dag.
Det er vores bøn og håb, at det samme vil ske på årets familielejr, siger arrangørerne.

Arrangementer på lejren

Blandt talerne er Irene og Martin Cave fra Imi-kirken (Indre Mission) i Stavanger. Deres kirke voksede fra 30 til 800 medlemmer, efter at de kom til for ca. 20 år siden. Ud fra denne kirke blev Alphakurserne lanceret i Norge.
En anden gæstetaler er Michael Mitton fra New Wine i England. Han er præst og med i ledelsen i New Wine, som er en fornyelsebevægelse, der svarer til Dansk Oase.
Der bliver desuden et specielt program for både børn, unge og voksne. Blandt aktiviteterne er der hoppeborg, Late Night Special, grupper, badeture, seminarer om blandt andet familieliv.
– Vi planlægger et miniægteskabskursus for dem, som ønsker at gøre et godt ægteskab bedre med bl.a. et emne om kommunikationen mellem ægtefællerne, lover arrangørerne.
Der er ikke værelseskapacitet til alle, så hurtig tilmelding er vigtig, hvis man ønsker et værelse. Der er også campingplads med badefaciliteter og strømtilslutning.
For yderligere information:www.oaselejrsjaelland.dk
Tabita