Ferie med indhold
Familier på lejr

I uge 30 holder holder ”Familier på vej” lejr.Nogle tager på den samme bibelcamping hvert år og går glip af at møde nye ansigter. I år er der mulighed for at prøve noget nyt.Har man lyst til at prøve en anderledes familieferie, er ”Familier på vejs” lejr en mulighed. Lejren bliver holdt på Sommersted Efterskole, hvor der bliver forskellige arrangementer for både børn og voksne – hvilket giver rig lejlighed til at møde nye ansigter.
På sommerlejren kan man enten bo på værelse eller campere. Maden serveres for alle deltagere til en pris, som de fleste kan være med på.
Hver formiddag er der et oplæg om parforhold, mens der er program for børnene i forskellige aldersgrupper.
Efter oplægget er der gruppetid, hvor oplægget drøftes, og erfaringer deles. Om eftermiddagen er der forskellige valgfri tilbud til hele familien, og om aftenen er der program med inspiration. Det er en uges helse for parforholdet og familielivet.
Derek og Trich Dodd fra Irland er inspiratorer i uge 30.
Emner som: ”Sunde og usunde livsmønstre”. – ”Hvordan håndterer vi opmærksomheden over for hinanden?” – ”Åbenhed og konflikthåndtering”. – ”Børneopdragelse – hvordan opdrage til noget som helst?” – ”Har vi tid til kærlighed?” er nogle af de emner, der vil blive taget op i år.
/ta