Ferie med indhold
Red Barnets børnesommerlejre

I uge 26 og 28-30 arrangerer Red Barnet sommerlejre for børn – som ellers ikke kommer på ferie – samt deres enlige forsørgere.Fem lejre bliver det til i sommerferien.
Fra 29. juni til 5. juli og 6.-12. juli er der barnevognslejre for børn under fem år og deres forsørgere. Lejrene går ud på gøgl, aktiviteter i naturen, afslapning og motion.
Den 6.-11. juli er der sommerkoloni for børn mellem 8 og 11 år, som er fyldt med udendørsaktiviteter såsom løb, boldspil og strandture. Børnene har også mulighed for at opføre børneteater.
Dernæst er der drengelejr 6.-11. juli. Lejren er for drenge mellem 12 og 16 år, der har brug for at prøve kræfter med naturen i form af at sove i telt, lave mad på bål og sejle i kano.
Sidst, men ikke mindst, er der Aktiv Familielejr fra 21.-25. juli for børn over fem år og deres familier.
– Alle lejrene tager udgangspunkt i, at børnene har ret til ferie. De skal have lov til at have den oplevelse, så de kan udfordre sig selv. Alle vore medarbejdere er frivillige og gør et stort stykke arbejde for at give børnene og deres forældre en rigtig god oplevelse. De har alle modtaget kurser, som fx førstehjælp, siger Marianne Christensen fra Red Barnet.

Læs mere om tilmeldingsfrister på www.redbarnet.dk
/ta