Where faith comes from

Where faith comes from er et lækkert lovsangsalbum, der føles lidt som et soundtrack til livet.Dette album er en opfølger til Jared Andersons debutalbum Where to begin fra 2006. De, der kender og holder af det første album, vil ikke blive skuffede over det nye. Melodierne er meget fængende, og teksterne rammer virkelig plet. Musikalsk er albummet meget veludført, med dygtige musikere og en fin balance mellem instrumenterne og sangen.
Where faith comes from er en god blanding af stille, eftertænksomme sange og mere tempofyldte sange. Fælles for alle sangene er dog en stærk følelse af længsel efter Gud. Hvor de hurtige sange er fulde er pris til Gud, er de mere stille sange fokuseret på de tanker, der ofte popper op i de stille stunder.
Jared Anderson er med i lovsangsbandet Desperation Band, og han er desuden lovsangsleder i sin kirke, New Life Church i Colorado Springs. I kirken er han meget værdsat for sit store talent som sangskriver, og mange af menighedens mest brugte lovsange er skrevet af ham.
Jared er altså en mand, der er vant til at arbejde med lovsang, både som fællessang og i mere solistvenlige former. På Where faith comes from er begge typer godt repræsenteret.
Så sæt dig ned, slap af og lad Jareds smukke stemme hjælpe dig til at se, hvor troen kommer fra.
Sidsel