Bogtema
Færdig pakke til studiegrupper fra Reinhard Bonnke

Kirkernes cellegrupper og bibelkredse skal ikke bare sidde og hygge sig med bibelstudier og kaffe. De skal hjælpe andre til tro!

Asbjørn Kristiansen ved sin salgsbod på Sommercampen i Mariager – med Reinhardt Bonnke på plakaten.

Det mener den tysk-afrikanske prædikant Reinhard Bonnke. Han har gennem årene talt for millioner af mennesker, især i Afrika. Men han forsøger nu også at engagere de europæiske kirker mere i mission – i Europa.
Bonnke har derfor fået sine medarbejdere til at fremstille et færdigt materiale bestående af otte videoindslag og en skriftlig manual.

Grebet af det

– Jeg er så grebet af det, siger Karin Kühl, der har set materialet mange gange. Hun kommer i pinsekirken i Århus.
– Materialet er så enkelt formuleret, så alle kristne kan få gavn af at se det. Bonnke blev selv overbevist om, at han skulle tale meget enkelt og forståeligt, da han engang var ude for, at en kvinde syntes, at det var for indviklet – hvorefter hun døde natten derpå, fortæller Karin Kühl.

Vision for mission

Materialet forhandles herhjemme af Alstrups forlag, som har fået det oversat til dansk, norsk og svensk.
– Bonnke siger, at der er så stor en ressource, som går til spilde i menighederne, fordi den holdes inden for menighederne i stedet for at komme i funktion udenfor. De otte små filmklip er lavet meget professionelt. En af dem er endda optaget i Hollywood. Ideen er, at man ser filmen i cellen og derefter snakker om det, fortæller forlægger Asbjørn Kristiansen fra Alstrup.

Alstrups forlag

Alstrups forlag er oprettet i 2006 og har specialiseret sig i at udgive især karismatiske bøger af udenlandske forfattere. Mest kendt er nok Benny Hinn, Billy Graham, Joyce Meier og Ulf Ekmann.
Men forlaget udgiver også danske forfattere som Sven Axel Conrad, Bruno Knudsen og Anders Ova.
Det er ægteparret Inger og Asbjørn Kristiansen, der driver og ejer forlaget, og til trods for de store navne må de tage andet arbejde ind for at få forlaget til at køre rundt.
Henri.