Nu fri af misbrug i 40 år

Da Oluf Borremark var tre måneder, glemte hans forældre ham uden for et værtshus.Han blev fjernet fra hjemmet, kom på børnehjem og derfra til en plejefamilie, der fortalte ham ”historien”, da han var 12 år. Han fik et chock og følte sig forkastet i mange år – også selv om han elskede sine plejeforældre og blev genelsket.
Han søgte kærlighed og accept fra andre, og vejen dertil gik gennem tidlig småkriminalitet, druk og senere også narko. Han gjorde homoseksuelle erfaringer og boede senere i mange år sammen med en mand. Hans liv hang i laser, og ofte ville han tage sit eget liv.
Han søgte tilbage til sin barndoms biograf, Øbro Bio, der nu husede Tabormenigheden. Her forstyrrede han gudstjenesten og råbte op om, at de skulle give ham hans biograf tilbage, men det blev også her, han fandt Jesus og blev sat fri af alkohol, narko og et liv som praktiserende homoseksuel. Han fandt sin Bodil, der var blevet alene med fire børn og var begyndt at drikke. I dag er de begge aktive i menigheden og har været det i mange år. Oluf blev far for hendes fire børn, og sammen fik de to.
I mange år har Oluf, der nu stadig 40 år efter er fri af alkohol og narko, arbejdet for de svage i samfundet. Han var med til at starte en Café i Ta-bormenigheden på Lyngbyvej, derefter kontaktcentret Klippen på Vesterbro og kommer i dag i mange væresteder for børn og hjemløse i København. Han er stærkt engageret i at hjælpe alkoholikere og narkomaner. Han ønsker at lede dem til Jesus og ud af deres misbrug, så de ligesom han selv får et helt nyt liv.
I december er det 40 år siden, livet som alkoholiker og narkoman sluttedede. I den anledning har Oluf Borremark udgivet et lille hæfte med sit vidnesbyrd og på bagsiden bekræfter Kurt Christensen fra Nexø Kirke, der har kendt Oluf i mange år det stærke vidnesbyrd om manden, der ved Guds hjælp fik et helt nyt liv, ”et af de mirakler, der bekæfter kristendommen”, siger Kurt Christensen.
Hæftet er tyndt, men et stærkt vidnesbyrd om Guds indgriben.
I anledning af ”jubilæet” holdes der en reception for Oluf Borremark i Evangeliekirken på Frederiksberg lørdag den 13. december, hvor hæftet kan købes. Det kan også bestilles (tlf. 30893354) og koster 100 kr. inkl. porto.
Bjarne Nederby Jessen

Oluf Borremark:
Fra storbyens slum til frihed 28 sider • 100 kr.