Opgør med Darwin på DR2

2009 er året, hvor man fejrer Darwins 200 års jubilæum. Men det skal også blive året, hvor hans bedrag skal falde i vores land.Torben Søndergaard
Forfatter, præst og foredragsholder. Medvirker søndag den 1. februar kl. 21.50 i dokumentarprogrammet, ”Med Gud mod Darwin” på DR2.

Darwins lære og evolutionen kan nemlig ikke tåle at se dagens lys. I forbindelse med Darwins 200 års jubilæum vil der komme det lys på det, som vi mangler.

Kæmpe bedrag

Jeg vil sammenligne evolutionen med ”Kejserens nye klæder”, hvor ingen i starten turde sige sandheden. Først da et lille barn råbte: ”Kejseren har jo ingen tøj på”, vågnede de op.
I forhold til Darwin og evolutionslæren er dette, hvad vi trænger til. At der bliver råbt: ”Se, evolutionen holder ikke vand, men er et kæmpe bedrag.”

Let at tro på en stor løgn

Hitler har engang udtalt, at det er let at få folk til at tro på en løgn, bare den bliver fortalt tilstrækkelig højt og tilstrækkelig ofte. Han sagde endda, at folk er mere tilbøjelig til at tro på en stor løgn end en lille. Det må man sige er sandt, når det gælder Darwins lære og evolutionen.
Jeg oplever klart, at Gud kalder mig til at afsløre denne løgn.
I oktober sad jeg på McDonald’s med en ven. Jeg sagde til ham, at jeg oplevede, Gud ville åbne døren til tv igen, og jeg der skulle være med til at afsløre dette bedrag i vores land.
Mens jeg sagde dette, fik jeg en besked på min telefon fra DR. De bad mig medvirke i et dokumentarprogram om Darwin og evolutionen.

Ikke religiøsitet men sund fornuft

Alt dette er kun begyndelsen på, at Darwins lære skal falde.
Det er ikke kun religiøse mennesker, der ser dette bedrag. Jeg så dette bedrag, før jeg blev ”religiøs”. Man skal bare åbne sine øjne og bruge sin fornuft. Jeg kalder til krig imod Darwin, evolutionsteorien. Og Gud er med.

Redigeret af Levi Giversen.
Læs Torben Søndergaards oplæg til programmet
uforkortet på www.oplevjesus.dk