Sex-lede af løse forhold

Skiftende partnere koster sjælefred. Mange unge søger behandling for at få hjælp.Mens troskab efterhånden glider ud af det ungdommelige vokabular, oplever mange, at skiftende sex-partnere giver sjælekvaler.

– Der sker for meget med sjælen, siger psykoterapeut Margit Kyndal om skiftende sex-partnere.

– Mange unge kommer til mig, fordi de ikke kan holde sig selv ud. De er ved at kaste op over skiftende sex-partnere og vil have hjælp, siger psykoterapeut Margit Kyndal fra Silkeborg til Århus Stiftstidende.
Hun oplever, at hyppige ”one night-stands” skaber selv-lede hos de unge.
– Nogle gange er de fulde og prøver sig selv af. Men der sker alt for meget med sjælen.
– Man giver noget til et andet menneske, men får ikke noget igen, konkluderer hun og advarer mod den eksperimenterende livsstil.