Charles Ndifon kommer ikke til København i marts

Til gengæld er han i Hamborg i næste uge.Helbredelsesprædikanten Charles Ndifon kommer alligevel ikke til København tre dage i marts.

Charles Ndifon har flere gange været i Danmark, og mange er blevet helbredt på hans kristne møder.

Claus Torpenhaug i København havde planlagt en række møder og en fortsættelse af den undervisning, som Ndifon gav i Århus den 3.-5. november, men har måttet aflyse af praktiske og økonomiske grunde.
Maria Ferslev, som er Charles Ndifons danske koordinator og arrangerede konferencen i Århus, oplyser, at Powerkirken i Ringsted også overvejer for øjeblikket, om de skal invitere Charles Ndifon til landet i juni eller november.

Møder i Hamborg i næste uge

Andreas Zerger er leder af en frimenighed i Hamborg.

Interesserede henvises i stedet til en møderække i Hamborg, kun et par timers kørsel fra den danske grænse, hvor der allerede i den kommende uge er ”Power School und Heilungskonferenz 2009”. Det foregår på engelsk og bliver oversat til tysk. Det begynder den 26. februar kl. 19.30 og fortsætter den 27.-28. 2. Disse to dage er der også undervisning om formiddagen. Aftnerne er gratis, mens man betaler for at deltage i undervisningen, oplyser Andreas Zerger fra Freie Gemeinde Walddörfer, som ligger på adressen Auf dem Kamp 30, 22889 Rade – lidt nord for Hamborg.
Andreas Zerger blev interviewet i Udfordringen uge 3 i 2009. Artiklen kan findes på hjemmesiden: www.udfordringen.dk.

Undervisning på CD

Maria Ferslev, Århus

Maria Ferslev står for hjemmesiden christlove.dk, som hun oprettede efter, at hun selv var blevet helbredt for sklerose ved et møde med Charles Ndifon i Århus i 2002.
Her kan man også bestille kassettebånd, cd’er og dvd’er fra Ndifons møder rundt om i verden – og nu også fra møderne i Århus.
På grund af hjemmesiden får Maria Ferslev også en del henvendelser fra mennesker, som enten selv er syge, eller som ønsker at arrangere møder om helbredelse.
Maria tilbyder at tage ud og hjælpe bibelgrupper igang, hvor man ønsker Helligåndens kraft i funktion.
Henri.


Artiklen fortsætter efter annoncen: