Ferie med indhold
Tro, Kidz og kaffe på tværs

Det Danske Missionsforbund tager i år fat på troen som det gennemgående tema. Det sker i Kolding fra d. 25.-31. juli.- Troen er ikke noget man har som en forsikring. Den er et livsmønster. Vi gør nemt tro til en holdning eller en overbevisning – men så størkner den.

Hyggeligt samvær med tro og kaffe på plænen (Fra sidste års sommerstævne).

Det er Peter Götz, missionsforstander i Det Danske Missionsforbund (DDM), der forklarer valget af årets tema.
Han fortsætter:
– Vi har til opgave at hjælpe hinanden ind i et liv, hvor vi lærer at se med troens øje. Troen som fødes af Gud skal i brug så vi kan tænke troens tanker, bede i tro og vandre i tro, siger Peter Gøtz.
Det er tydeligt, at Missionsforbundet i år satser på grundig undervisning og indføring i troens univers fra mange vinkler. Om formiddagen er underviseren Jens Petter Jørgensen fra Norge. Om eftermiddagene og aftnerne skiftes en række af DDMs egne forkyndere med folk fra andre kirkesamfund til at udfordre deltagerne.

Kidz og teenz

DDM har i alle år gjort meget ud af at skabe en konferencemodel med programmer for alle aldre.
Børneprogrammet er en hitter med over 200 børn. Teenz er et tilbud til dem, der endnu ikke er klar til ungdomslejren på Skamlingsbankens Efterskole – og dertil kommer der helt særlige eftermiddage for seniorerne.

Fangekor, kunst og pilgrimsvandring

Den store eftermiddag for seniorerne bliver onsdag, hvor Fangekoret fra Vridsløselille vil synge. Og det bliver næppe kun konferencens mere modne publikum, der vil opleve det, mener arrangørerne.
Et nyt tiltag vil blive pilgrimsvandringen for hele familien. Et initiativ, der så dagens lys sidste år og gjorde stor lykke, var en kunstudstilling, hvor kunstnere fra alle menigheder kommer for at udstille deres værker.

Sport og spas – og scenen er din

På de store smukke og grønne områder, der pryder Højskolen i Kolding vil der blive lagt op til diverse sportsaktiviteter – formelt og uformelt. Sikre succeser er altid vandrutchebane og hoppeborg for børnene.
Og så bliver der en åben scene med sang, musik og stand up for alle der tør prøve sine talenter af.

Go’ mor’n Gud og Kaffe på tværs

Hver dag starter med 20 minutter i den store hal, hvor samtlige deltagere i alle aldre siger god morgen til hinanden og til deres Skaber. Derefter begynder de forskellige sideløbende programmer.
Søndag eftermiddag lægges der op til et helt speciel drikke-kaffe-på-tværs arrangement, for at fremme fællesskabet, ligesom Store Grillaften er en anledning til at dyrke venskab og fællesskab.

DDM ude og hjemme

Det er ikke for ingenting at ordet mission indgår i DDMs navn. Et af de store missionsfelter for kirkesamfundet findes i Thailand – og der er besøg af Ruth og Inchai Shrisuwan, der arbejder i Bangkoks slumkvarterer.


Artiklen fortsætter efter annoncen:Det sker i Kolding

Stedet er Kolding Internationale Højskole og tidspunktet d. 25.–31. juli, dvs. uge 31.
Flere oplysninger på www.missionsforbundet.dk.
Lisbeth