Ferie med indhold
Michael Falch synger for Baptisterne

Rockmusikeren Michael Falch giver solokoncert mandag den 20. juli på baptisternes Missionsstævne.Han er en livserfaren musiker, der har oplevet forandring i sit liv. Og forandring er et af nøgleorderne i stævnets tema.
Når Baptistkirken slår dørene op for missionsstævne den 19.-25. juli på Mariager Højskole, er temaet: ”Foran en åben dør – en vandring i forandring”. Med møder og seminarer ønsker baptisterne at stille deltagerne spørgsmålet: ”Er vi forandrings-, forundrings- og forventningsparate i vores vandring med Jesus?
Programmet lover noget for både børn, unge, voksne og ældre. Baptistkirken i Danmark støtter også delvis nydanskernes deltagelse og opfordrer lokalmenigheder til at bidrage med resten.

Program for alle

Der er et stort udvalg af møder og seminarer at vælge imellem, bl.a:
Karin Kjærgaard, hun er uddannet lærer, arbejder nu i KIT specielt med kvindeprojekter og kvoteflygtninge. Tidligere har hun arbejdet med netværksgrupper og rejst med unge på mission.
Dorit Otzen, som er forstander for »Reden« i København kommer mandag eftermiddag og fortæller om moderne slavehandel nemlig kvindehandel.
Peder Pontoppidan Thyssen er til daglig korshærs, gade- og arresthuspræst i Odense. Han holder et seminar om »Præst på gaden. Kirken udenfor kirken«.
Gary Nelson fra Canada, er generalsekretær for CBM (Canadien Baptist Ministries). Han har været med til at forny traditionelle menigheder, så de blev kreative og dynamiske, fordi de valgte at bruge missionsformer, der matcher det postmoderne samfund.
Arrangørerne lover at der vil blive udfordret til fornyet kald og tjeneste. De evangeliske møder vil være præget af inspirerende lovsang og tilbedelse og en forkyndelse med fokus på Gud og fællesskabet med Ham.

Musik og lovsang

Med gospelworkshop bliver der mulighed for at synge i et ægte african-american gospelkor. Workshoppen bliver ledt af Vicky Doube og hendes Gospelkor, Destiny Choir fra København og afsluttes med en koncert. Fra Altos Methodist Church i Californien kommer 75 unge sangere. De vil fredag aften fremføre en musical med livlig musik, drama og dans.
Torsdag er det store markedsdag, hvor alle menigheder sætter deres »boder op«, og præsenterer sig for de andre menigheder.
Man kan læse mere på www.missionsstævne.dk.
Lisbeth