Ferie med indhold
Berntsens taler på sommerlejr

På Onsild Idrætsefterskole
ved Hobro holder Evangeliesalen i Randers sin sommerlejr fra 13.-19. juli.

De kendte helbredelsesforkyndere Inge og Hans Berntsen medvirker på Evangeliesalens sommerlejr i Hobro.

Der er gode overnatningsmuligheder med 4 mands værelser. Det er også muligt at campere og slå telt op med el-tilslutning.
Skolen har bl.a. en hal, boldbaner og en have, hvor både børn, unge og gamle kan få mulighed for at røre sig med aktiviteter, gåture og boldspil.
Evangeliesalen kalder sig Den Apostoliske Pinsekirke. Den blev stiftet af bl.a. Willy Griis, som har forkyndt i næsten 50 år og er en af hovedtalerne på lejren. Han er forfatter til bogen ”Korsvejen – den smalle vej til himlen”. Også sønnen Simon Griis taler. Han er forfatter af studiematerialet ”Gud og Videnskaben”, samt en række hæfter om Bibelens profetier m.v.

Talere fra Norge

Fra Norge kommer der to talere: Arild Borgersen, medstifter af den nydannede menighed BLESS i Fredrikstad, og Thorgeir Hansen, som er forstander for Sandefjord Frie Forsamling.

Hans og Inge Berntsen

Onsdag aften den 15. juli kommer helbredelsesprædikanterne Inge og Hans Berntsen. De taler om Ny Livskvalitet og beder for syge.
Mere end 20.000 deltog på Berntsens møder i 2008 – og hundredvis af mennesker har i årenes løb oplevet mirakler og helbredelser gennem deres forbøn.

Pentecostal City Mission Singers

Fra London besøger Pentacostal Mission Singers lejren.
Det er første gang, de er i Danmark. Sangerne deltager på møderne.
Man kan læse mere om Evangeliesalen og lejren på hjemmesiden detgamleevangelium.dk.
Lisbeth