Live-koncerter på God TV

Med en række kristne koncerter synges sommeren ind på God TV i de kommende uger.Med en koncert-række fejrer God TV i de kommende uger det, Gud gør i verden i dag. Serien slutter af med en koncert, hvor også seerne opfordres til at bidrage.

Serien slutter med en støtte-koncert for Angel Mission, der vil skaffe rent vand i Afrika.

Lørdag den 20. juni er scenen sat for koncerten “The Ultimate Event”, der sendes live fra den engelske forlystelsespark Alton Towers.
Her optræder With Kutless, Superchick, Bluetree og Thebandwithnoname.
Hvor Kutless er leveringsdygtig i hårdrock, sender Superchik en blanding af pop, rock og rap gennem højtalerne. Thebandwithnoname, der er tilknyttet Innervation Trust, som missionerer på skoler, står for et miks af genrer, mens Bluetree siger sig inspireret af band som Delirous?

Fra USA

”The ramp” er stikordet for en koncert fra Alabama i USA, hvor scenen lørdag den 27. og søndag den 28. juni befolkes af Karen Wheaton, Chosen, Eddie James og Rick Pino.
Karen Wheaton er grundlægger af ungdomsorganisationen ”The ramp”, der lægger navn til koncerten. Fælles for hende og de øvrige artister er, at de foruden deres musikalske tjeneste er ansete forkyndere. Eddie James er lovsangsleder i The International House of Prayer i Kansas City, mens Rick Pino er grundlægger af Fire Rain Ministries.

For Afrika

Rækken af musikalske indslag slutter med en livekoncert fra USA søndag den 5. juli, hvor målet er at skaffe rent vand i Afrika. Derfor det ordrige navn: ”Angel Mission Water of Life Concert.” Angel Mission er en del af God TV.
Musikken leveres her af navne som Israel Houghton, Leeland, Press Play og Live Out Loud, mens God TV håber, seerne vil bidrage til, at afrikanske børn kan slukke tørsten med rent vand.

The Ultimate Event, lørdag den 20. juni kl. 23.00, The Ramp, lørdag den den 27. og søndag den 28. juni kl. 20.00, Angel Mission Water of Life Concert. søndag den 5. juli kl. 19.00. God TV