Jesus-film gør gavn

Udfordringens medie-mission fører til, at mange mennesker beslutter at blive kristne efter at have set Jesus-filmen.Da jeg i maj var i Afrika for bl.a. at møde Kongen af Rey Bouba (se Udf. uge 22 eller udfordringen.dk) mødte jeg min gamle ven Ezechiel.Ezechiel (t.v.) havde som barn en sygdom, så han fik udstående og skæve øjne, men hjernen fejler ikke noget.
Han er evangelist med hele hjertet. Han ofrer gerne tid og penge på at fortælle andre om at tro på Jesus og få tilgivelse og få et nyt, evigt liv.
Han var en af de folk, som Campus Crusade brugte til at vise bibelske film ude i landsbyerne. Men det tekniske udstyr blev ødelagt, og da den lutherske kirke fik et nyt udstyr, beholdt ”evangelisations-direktøren” det i sin stue, eller lejede det ud for penge til verdslige formål, så evangelisterne ikke kunne få lov at bruge det…
Siden har Ezechiel måttet leje udstyr hos Full Gospel og har måttet betale transport osv. I forvejen får han ingen løn og må leve af et lille landbrug…
Men i maj købte Udfordringens mediemission så et komplet fremvisnings-udstyr med en generator, som kan lave strøm i bushen og en meget lang ledning, så larmen ikke forstyrrer filmen.
Nu får jeg jævnligt mail, hvor vores kontakt Justin (i midten) fx fortæller:
”Ezechiel har lige været i Guider og vist film i 3 dage. Den 23. juni besøgte han fængslet for at forsyne fangerne og fortælle dem det gode budskab. Han var også på hospitalet for at tage sig af de syge. I alt viste han Jesus-filmen for ca. 720 personer, og 24 besluttede offentligt, at de ville tage imod Kristus.”
En anden mail lyder:
”Fra 16-18. juni har vi vist film hver eftermiddag og aften i et kvarter i Garoua med 80 tilskuere i gennemsnit. Vi er begejstrede for, at 47 personer besluttede at følge Kristus og vort team er i gang med at undervise dem om vejen.”
Når man husker på, at dette foregår i delvist muslimske kvarterer, så er det endnu mere glædeligt. Lad os huske Ezechiel og Justin i vores bøn.