Giv hver dag en ny chance!

Med denne skønne bog af Max Lucado kan du overleve selv de mørkeste tider.Max Lucado skriver i sin nyeste bog på dansk, Hver dag fortjener en chance, opmuntrende og i et klart og tydeligt sprog.
Bogen starter med at minde os om, at hver dag har nok i sin plage. Hver dag bliver tog forsinket. Venner glemmer dig. Ægtefæller beklager sig. Bilkøer. Arbejdsløshedskøer, Negative bundlinjer, rynkelinjer, tidsgrænser, vigende hårgrænser. Og hvad med de særligt mørke dage? De dage hvor krisens isbjerg rammer håbets Titanic? Når du ingen udsigt har til at forlade hospitalssengen eller rullestolen? Når du hver dag vågner i den samme fængselscelle eller krigszone? Når jorden stadig ligger i en vold på graven og sengen ved siden af er tom …? Hvem har så en god dag?
Det er der ikke mange, der har … men måske kunne du alligevel prøve? Måske skulle vi tage den slags dage som en udfordring, en mulighed? Prøve noget nyt? Tage en chance? Vi har intet at tabe. Har hver dag ikke fortjent en chance for at blive en god dag? Denne dag har Herren skabt, bryllupsdage, juledage, udsalgsdage, fridage, fødselsdage – alle de dage har Herren skabt. Men denne dag? Denne dag omfatter alle dage, også skilsmissedage, eksamensdage, operationsdage og restskattedage.
Det virker!
Gud slipper ikke dirigentstokken eller styrepinden, men bliver siddende på universets eneste trone.
Forestil dig, at du på en frygtelig, rædselsfuld og helt igennem dårlig møgdag besluttede dig for at give dagen en chance. At du valgte ikke at drikke eller knokle eller bekymre dig, men prøvede at se lidt lysere på det hele.
Hvis du stolede mere på andre. Stressede mindre. Var lidt mere taknemmelig. Lod være med at surmule. Så ville du måske opleve, at dagen snart var forbi, og at den ikke havde været så dårlig endda. Måske blev dagen ligefrem så overraskende god, at du beslutter dig for også at give den følgende dag en chance. Den følgende dag er der selvfølgelig også vrøvl og bøvl og fugleklatter på skjorten, men alt i alt, ja, så bliver den ikke så tosset.
Det virker faktisk! Næste dag får også en chance og den næste igen. Dage bliver til uger. Uger bliver til måneder. Måneder bliver til år fulde af gode dage. Det er sådan, man skaber sig et godt liv: en god dag ad gangen.
Vær positiv og fokuser rigtigt!
Forfatteren Max Lucado har beskrevet, hvordan man bevarer sin positive holdning blandt ondsindede sabotører, og man behøver ikke at løbe maraton for at opleve, at en vinderposition med ét bliver forvandlet til et hårdt møde med asfalten.
Hvad med dig? Hvad fokuserer du på? Den ene frugt, du ikke kan spise? Eller den million frugter, du kan spise? Manna eller mismod?
Første del af bogen opfordrer dig til at lade dig fylde at Guds nåde. Anden del handler om at stole på hans overblik og tredje del om at tage imod hans vejledning.
Og man føler sig virkelig vejledt til livet i denne lille opmuntrende bog. Den er styrkende, velskrevet, vidunderlig og relevant læsning i en kold tid. Den sætter tankerne og sindet i gang. Motiverer os til at give hver dag en chance.

Max Lucado:
Hver dag fortjener en chance • 128 sider
99,95 kr. • Lohse