Fransk retræte på Internettet

For ottende år i træk afholder dominikanerne i den franske by Lille en påskeretræte over internettet.Temaet for dette års ”Retræte i byen” er ”Sandheden skal frigøre os” (Joh 8,32), og retræten løber frem til påskesøndag den 5. april og foregår på fransk.
Deltagerne har mulighed for at få tilsendt daglige meditationer via e-mail eller læse dem på hjemmesiden retraitedanslaville.org. Her findes også podcasts, dvs. indtalte meditationer af godt tre minutters varighed.
På hjemmesiden finder man daglige bønner sunget af dominikanerne i Lille, ligesom man har mulighed for at stille åndelige spørgsmål til en broder eller søster, eller bede om forbøn. Det er gratis at tilmelde sig retræten. Sidste år havde mere end 27.500 personer tilmeldt sig på hjemmesiden, oplyser Katolsk.dk.