Præster skal ikke ligne bumser!

Præsterne kan godt hæve standarden lidt, mener australsk biskop.Selvom det er indholdet og ikke det ydre, der tæller, efterlyser biskop Robert Forsyth en lidt højere standard hos præsterne.Robert Forsyth er biskop for den Anglikanske Kirke i Australien, og han er træt af, at det er præsterne, der nogle gange er blandt de dårligst klædte i kirken.
Selvom der i vores samfund ikke længere findes noget decideret ’søndagstøj’, så behøver man ikke komme i en mundering, der indikerer, at man er ligeglad med, hvordan man ser ud, mener den modebevidste biskop, ifølge en hjemmeside for anglikanere i Sydney.
Selvom man godt kan klæde sig på en ’formløs’ måde, der ser smart ud, kan man altså også klæde sig på en måde, der ikke gør, fastslår biskoppen.
Han afslutter dog med at skrive, at Gud jo advarer os imod at gå for meget op i den slags, så derfor er hele indlægget formentlig en ’misforståelse’…
Dermed kan de dårligt klædte præster i Australien igen slappe af, og igen komme afslappet – eller dårligt klædt – i kirke.