Spændende dansk lovsang

Imponerende debut-album fra dansk ungdomskirke.Albummet ”Himmelvendt” består af 12 numre, hvoraf tre er på engelsk, mens resten er danske. Alle sangene er skrevet af og bliver sunget i Skywalk, som er ungdomsarbejdet i Den Evangeliske Frikirke i Randers. ”Himmelvendt” udkommer den 4. juni.
Det er forfriskende med nye danske lovsange og spændende, at ungdomsarbejdet i kirken skriver og udgiver deres egne sange – sagde nogen Hillsong?…

Teksterne i lovsangene er klare, hengivne og rigtig gode. Det er tydeligt, at de udspringer af det liv, der er i Skywalk. Der er stille og up-beatede sange, fyldt med variation i diverse små musiskalske indspil.
Der fades ind og ud mellem hver sang, hvilket giver et flow på albummet, så man ikke umiddelbart mærker, at sangen skifter.
De tre engelske sange: ”Without you”, ”Love-Hope-Faith” og ”There’s only one God” er nogle af de bedste på albummet, særligt første- og sidstnævnte.
”For you loved me out of my ignorance // And you took me up of my throne just to show me yours // You alone are Majesty // And who am I to touch your glory” synges der i sangen ”There’s only one God”.
Men også de danske lovsange er rigtig gode, fx titelnummeret ”Himmelvendt”, ”Gud du er gud”, ”Din sandhed” og ”Du er trofast i alt”.
”Et liv helt tæt på // et helt liv fuld af håb // er mit hvis jeg bliver i dig // Jeg tager imod // vender mig nu // himmelvendt”, lyder det i sangen Himmelvendt.

Alt i alt må jeg sige, at det er en imponerende og god debut-cd, som Skywalk leverer. Rigtig gode lovsange, gode sangere og god musik. Spændende!
John