Hebron tager Udfordringen op

FC Udfordringen har fået sin første shorts-sponsor: Best Western Hotel Hebron. I den forbindelse bringer vi et lille portræt af hotellet, der ligesom klubben har store og tykke kristne rødder.Hotel Hebron har over hundrede års erfaring med at få folk til at føle sig hjemme. Den første sten blev lagt i 1899, da Indre Mission byggede missionshotellet Hebron.

Hotellet Hebron støtter FC Udfordringen med shorts. Her ses facaden af Hebron samt gårdhaven i smukt solskinsvejr.

Faktisk er Hebron et af de eneste hoteller i Indre København, der er bygget som hotel og har været det lige siden. Med sin centrale beliggenhed tæt på Københavns Hovedbanegård var det ideelt til at opfylde et missionshotels formål: rene værelser, ordentlig mad og god beliggenhed til billige penge.

Gæster vækket med grydelåg

At det var et rigtigt missionshotel, som Indre Mission havde bygget, var der ingen tvivl om. Den nuværrende hoteldirektør Peter Bech mindes dengang, han selv var picollo på hotellet.
– Hver morgen klokken halv ni gik receptionisten rundt og bankede på grydelåg, det betød, at der var gudstjeneste i et af mødelokalerne. Den lokale folkekirkepræst stod sammen med hoteldirektøren for gudstjensten, der hurtigt samlede 25 mennesker til bøn og sang.
For to år siden blev de famøse mødelokaler bygget om for 8 millioner kroner, så hotellet nu har topmoderne møde- og konferencelokaler, som udlejes både på dags- og timebasis.

Hebron og Færøerne

En andet form for møde er det med Færøerne. Næsten 20% af Hebrons gæster er fra Færøerne. Den gode relation har meget at gøre med de mange færinger, der har arbejdet på Hebron, og at Færøerne ikke er større, end at et godt rygte sagtens kan komme en i forkøbet.
– Jeg har fået fortalt, at man ikke kan stoppe nogen på over 40 år i Thorshavn, uden at de kender Hotel Hebron. Jeg ved ikke om det er korrekt, men vi er glade for vores færøske forbindelse og gør os meget umage for at holde fast i den, fortæller Peter Bech.
– Derfor er vi vel også et af de eneste hoteller, der specifikt har købt annoncer til flyvebladet mellem Kastrup og Thorshavn.

Sponsoratet

– For os var det egentlig ret naturligt at slå til som sponsor i FC Udfordringen. Igennem sponsoratet er vi med til at støtte en forening, der har mange af de samme tanker, som dengang fik Indre Mission til at bygge Hebron. Et tilbud, hvor man har mulighed for at møde den kristne tankegang på en meget praktisk måde.
Ligesom vi er et kristent alternativ, hvor Bibelen ikke forsvinder fra sengeskuffen, som man ellers ser en tendens til, er FC Udfordringen også et sted, hvor ikke-kirkevante kan møde mennesker, der lever efter kristne principer.
Derudover kan vi godt lide Udfordringen som medie og de forretningsmæssige fordele, vi kan få ved at bruge et medie, der dækker så bredt i landet.
Så vi er meget glade for at være med omkring FC Udfordringen – og så har personalet jo også fået et fælles hold at holde med – ud over det danske og det færøske landshold.
Samuel

Shorts-sponsor søges


Artiklen fortsætter efter annoncen:FC Udfordringen søger en shorts-sponsor, så spillerne igen kan spille med shorts på.

Her på siden kan du læse om vores første shortssponsor Hotel Hebron.
Men vi har fået stor medlemstilgang, og derfor er vi løbet tør for shorts. Så helt konkret leder vi efter en shorts-sponsor til vores tredje herrehold.
Vil du give dem mulighed for at kæmpe en vis legemsdel ud af bukserne, så kontakt Tobias på tobias@fcudfordringen.dk eller 22 77 61 79 og hør om alle de fordele du kan få som sponsor i FC Udfordringen.
Vi glæder os til at høre fra dig.