Længsel og ægthed

”Eternity Invades” er et lytteværdigt femte album fra Vicky Beeching, hvis sange er sunget med ægthed, og hvor teksten rummer et stærkt budskab.Vicky Beechings er en britisk lovsanger, og hendes milde – men selvsikre – stemme akkompagneres af de traditionelle keys og piano, bas, trommer og diverse guitarer, mens der på nogle af numrene også indgår violin og cello. Stilen er lovsang, måske lidt rocket. Hele albummet rummer en ånd af tilbedelse af Gud, og sange, der ærer den, Han er. Fx ”Blessing and Honor” og ”Glory to God Forever”.
Et andet gennemgående tema i sangene er Guds frelse, som albummet begynder med i sangen ”Salvation Day”; og sluttes med den i stærke tekst i ”The Wonder Of The Cross”, hvor sangen afsluttes med linien ”May I never lose the wonder”. I tråd med Guds frelse er der også flere sange, som beskriver Gud som befrier og længslen efter Guds berøring, som sætter fri og forandrer.
I ”Deliverer” synger Beeching fx ”Where the spirit of the Lord is / there is freedom / where the spirit of the Lord is / there is healing” og “Your blood is enough / to break every chain”. Og i den efterfølgende sang “Breath of God” synger hun bl.a. “You spoke a whisper and creation existed / birthed by the mighty words that you speak / Just say the word and my weary soul / will be renewed”.
Det, der måske adskiller dette album fra andre lovsangsalbums, er den autenticitet, som Vicky Beeching synger sangene med. Det mærker man på hele albummet, men særligt i sangene ”Break Our Hearts”, ”Listening” og ”Undivided Heart”, hvor man fornemmer længslen efter Guds hjerte. Sangene er sunget med et dybtfølt ønske og en længsel, som smitter.
Albummet består af 13 sange, alle skrevet af Vicky Beeching, enten selv eller sammen med andre. Musisk lyder det godt, mens budskabet er stærkt. Det undgår at blive kliche-fyldt. Derimod smitter ægtheden af på lytteren, som vil tage sig selv i at synge med på sangene.
John