Opråb: Lav en kristen dansegruppe i din by

Dansegruppen Bounce tilbyder nu alle kirker hjælp til at lave dansegrupper.Bounce er en forening af kristne dansegrupper, der vil sprede liv og glæde og pege på noget større i livet.

Dansegruppen Bounce fra Kolding har syv års erfaring at trække på.

Nu tilbyder gruppen med Lisa Bærendtsen i front at lære fra sig. Med syv år på bagen mener gruppen med base i Kolding, at den har meget at byde på.
– Efter sommerferien kan din by få en lokal Bounce-gruppe ved at koble en eksisterende eller ny dansegruppe på den tværkirkelige forening Bounce, siger Lisa.
Derudover kan lokale danseledere deltage på Bounces årlige workshops og lære nye danse af gruppens koreograf-team.
– Det er en utrolig livsbekræftende, sund og ikke mindst tidssvarende aktivitet i kristent regi, siger Lisa.
Koreografteamet består af Anja Tye, uddannet i England, Lea og Ephraim Noer samt Lise Hjørnholm Thomsen, uddannede på Flow Dance Academy samt Lisa Bærentsen, stifter af Bounce og uddannet som Zumba-instruktør.
Bounce laver en åben workshop på Apostolsk Kirkes sommerstævne i Kolding med forskellige typer af hiphop for alle over 9 år.
– Har du aldrig danset før, men altid haft lyst til at give det en chance, eller vil du bare gerne lære noget nyt, så trop op i afslappet tøj i højskolesalen mandag den 12. juli, slutter Lisa.
/sl