Går ’racismecenter’ kun muslimernes ærinde?

Det var det såkaldte Rådgivningscenter om Racisme (DRC), som anmeldte Udfordringen, Krisetligt Dagblad og Europamissionen for racisme. Det er et center, som ikke har rent mel i posen.Sognepræst Rolf Slot-Henriksen
Formand for Grundlovsforeningen
Dansk Kultur, Kirkebakken 46, Vejle

Den højeste danske muslimske gejstlige Mufti Medhi sagde, at:
”Danskere er selv ude om voldtægt af deres piger, fordi de ikke beskytter deres piger, og urene piger er ikke beskyttet af den hellige koran.
Kvinderne gør det rene samfund beskidt, når de går rundt uden tørklæde. De har ikke krav på respekt og er ikke værdifulde som dem, der bærer tørklæde.
Det er dels kvindernes egen skyld, hvis de bliver voldtaget, og dels samfundets skyld.
Kvinder skal bære tørklæde, hvis de skal have nogens respekt”.

Rådgivningscenter om Racisme (DRC) ville her ikke modtage en anmeldelse om racisme mod muftien, medmindre jeg kunne dokumentere, at det var gået ud over en bestemt kvinde.
Centeret tvang få år før varehuset Magasin til at betale 10.000 i erstatning, fordi varehuset ikke ønsker muslimske tørklæder som uniform til deres ansatte.

Her er racisme

Udfordringen fortalte på forsiden den 12. august, at Rigsadvokaten havde besluttet at opgive at føre en sag om forskelsbehandling imod Udfordringen og Kristeligt Dagblad. Politiet havde sigtet redaktørerne på baggrund af en anmeldelse fra det private racismecenter.

En undervisningsbog, som bruges i danske moskeer, der forbyder muslimer at følge dansk lov, da den er lavet ”af mennesker af lavere kategori” (dvs. danskere), ville centeret heller ikke tage sig af, ligesom denne sætning:
”Jøderne burde slet ikke have eksisteret på denne jord. Jeg ønsker, at Hitler havde levet og havde gjort det færdigt”.
Centerets ensidige ”heksejagt” er mere end pinlig, hvilket viser, hvordan racismeparagraffen ikke bruges til at hindre racisme, fx beskytte jøderne, men til at stække vores kristne kultur.
Hvorfor vil politiet fx ikke modtage en anmeldelse, hvor en kristen polak i Kolding overfaldes og gennembankes, mens hans guldkors rives ud af øret på ham?
Og hvad med de skoler på Nørrebro, der anbefaler, at kristne børn ikke går med kors for deres egen og muslimernes skyld?

Politiet lukker øjnene

Og hvorfor vil politiet intet gøre, når der på løbesedler står, ”at man skal dræbe alle jøder”, og ”de er usle og værre end dyr”, og ”deres rødder skal udryddes”.
I dag er det farligt at gå med en Davidsstjerne.
For 10 år siden var der stadig mange kristne, der gik med både kors og Davidsstjerne i samme kæde. Det skal man holde sig fra i dag. Hvor er vi på vej hen? Advarede Jesus os forgæves mod de falske profeter i lammeklæder?