Pinsecamp steg med 800 deltagere

Pinsekirkernes sommercamp steg med 800 deltagere i forhold til sidste år, da de i år havde besøg af John og Lisa Bevere.Pinsekirkernes sommercamp i Mariager oplevede en markant stigning på 800 flere deltagere end sidste år.Med et deltagerantal på 4000 i forhold til omkring 3200 sidste år, er sommercampen i år steget med en fjerdedel.
Med temaet ”videre” havde sommercampen besøg af de kendte amerikanske talere John og Lisa Bevere samt lovsangsbandet Hillsong London og det danske band Stoew, som moderniserer ældre salmer med nye melodier.
Teenagerne på lejren havde undertemaet ”Real Heroes” og kunne – ligesom sidste år – kæmpe om æren i en dramatisk og smattende mudderkamp.
De mandlige teenagere fremviste under afslutningsfesten også en rigtig krigsdans, for at vise kvinderne, at de var rigtige mænd, som var til at stole på, at de var tro mod deres kærester og at de stod for gode værdier.
Derudover bød afslutningsfesten på festmiddag og underholdning med blå mænd, som fremviste ild-shows, reb-akrobatik og andre underholdende indslag.

Læs mere her