Villy har prædiket begejstret i 40 år

Glæden ved at dele den kristne tro har været drivkraften for Villy Sørensen, Hammel, i 40 år.Det har ført ham rundt i hele Danmark, hvor han har delt sin kristne tro med mennesker i idrætshaller, skoler, telte, kirker, sygehuse, fly, plejehjem, missionshuse, på markedspladser, ja, hvor mennesker kan mødes. Det er blevet til over 5000 møder.
Den 1. oktober kan Villy Sørensen fejre 40 års jubilæum som ansat i Indre Mission.

Fra Vestjylland og Danmark rundt

Villy Sørensen har stort set altid været optaget af at dele sine erfaringer som kristen med andre.
De første år som drengeleder i Fiskbæk i Vestjylland, hvor han er født. Herefter for soldaterne på soldaterhjem i Holstebro. Siden for søfolk på havnen i Ålborg. Og de seneste 40 år rundt i Danmark gennem Indre Mission.

Jeg fik det!

Den 30. september udgiver Lohses forlag Villy Sørensens livs erindringer med titlen: ”Jeg fik det!”
Jubilæet fejres med en reception søndag den 3. oktober i Hammel kirke og missionshus.