Anders Agger hædret for sine menneskeskildringer

”I en tid, hvor følelses-tv er i højsædet, er det dog befriende, at man kan få lov til at leve sig ind i andre menneskers situation uden at skulle føle sig tvunget til at græde snot i stænger. Sådan er det med dine udsendelser.”

DR-jounalist Anders Agger fra DR-Dokumentar.

Med disse ord – og flere andre – overrakte landsformanden for KLF, Kirke og Medier, Lars-Peter Melchiorsen foreningens hæderslegat på 10.000 kroner til DR-journalist Anders Agger fra DR Dokumentar. Prisen blev uddelt i forbindelse med KLF, Kirke og Mediers landsmøde i Strib Fritids- og Aktivitetscenter på Fyn i september.
Prisen blev givet til Anders Agger, ”fordi han mestrer den særlige disciplin at lave dokumentarprogrammer om mennesker og de livssituationer, der er en del af menneskelivet,” som det hed.