Kristne programmer på Kanal København

Kanal København øger antallet af børne- og familieprogrammer gennem samarbejde med KKR/TV.Kanal København har indgået en samarbejdsaftale med KKR/TV om programleverance. Det betyder bl.a., at der fra morgenstunden – mellem kl. 6.00 og 8.00 – vil være børne-tv med flere programserier på kanalen. Et af disse børneprogrammer vil bl.a. være ’Det Flyvende Hus’. Det skriver kanal København i en pressemeddelelse.

”Mindes du sangen”

Derudover vil samarbejdet også betyde mere til de voksne seere om eftermiddagen og om aftenen.
Om eftermiddagen vil Kanal København sende talkshow med Joyce Meyer, mens der i aftenfladen fokuseres på voksenunderholdning med programmerne ”Mindes du sangen?” og ”Sange vi aldrig glemmer”. Både søndag formiddag og søndag aften er helliget programmer med et kristent livssyn.
Kanal København byder også på andre nye tiltag i den kommende tid:
”Vi vil i løbet af efteråret styrke programfladen yderligere med et par stærke danske samarbejdspartnere,” udtaler direktør for Kanal København, Claus Sørensen i pressemeddelelsen.