FIND dit talent – 3 råd til at komme i gang

Jeg vil opfordre dig til at teste dit talent! Du skal vide: Du skal nok finde dit talent, tænk på det som at opdage, hvad du ønsker at bidrage med på denne jord.
Jeg er opvokset med folkekirke, folkeskole, foreningsliv og for meget selvudslettelse.
Jeg har oplevet det er godt at have drømme, så længe jeg ikke handler på dem. Hvis jeg har handlet på dem, har mine omgivelser åndet lettet op, når det ikke er lykkedes. Eller måske er det mig selv, der har åndet lettet op?

Da jeg var i tyverne, var jeg virkelig på ”Herrens mark”. Jeg manglede forbilleder, miljøer og mentorer, som kunne guide mig til at omsætte det, jeg har fik af Gud, så jeg kunne møde andre med samme fred.
Jeg var ligesom blevet overfyldt med al denne viden om Gud, men jeg vidste ikke, hvordan det kunne blive en realitet i mit liv.

Vendepunkt

Mit vendepunkt kom på en lejr. Jeg mødte en fantastisk kvinde, som spurgte: ”Hvor er Gud for dig?”
Ud over dette spørgsmål skulle jeg dele med min sidekvinde, hvad der skete. Der faldt noget på plads i mig. Lige pludselig gav livet mening. Jeg modtog noget af Gud, som jeg kunne dele med kvinden ved min side. Der gik det op for mig, at livet giver mening, når jeg deler, hvad jeg modtager. Ellers bliver jeg fyldt op og føler mig blot hul og tom. Jeg oplever, at Guds power ligger i, at vi deler med hinanden. Jeg bliver mere mig selv og hjælper andre til at blive sig selv.

Efter lejren har jeg arbejdet på at finde mit talent, så jeg kan hjælpe andre med at finde deres talent.
Det jeg har fundet ud af i min søgen er, at jeg har brug for mennesker, som støtter og tror på min vision for livet. Som kan opmuntre mig, som kan se hvilke gaver, jeg har, selv når jeg ikke selv kan se dem. Disse mennesker er nøje udvalgt, fordi det er dem, jeg har givet lov til at tale i mit liv. De får lov til at sætte spørgsmålstegn ved mine handlinger, fordi jeg ved, at de vil fremme, hvad der er lagt på mit hjerte fra Gud.

Tre gode råd

For at hjælp mennesker godt i gang giver jeg tre gode råd:

1. Støtte
Find et menneske, som kan støtte og tro på dig. Et menneske som støtter og tror, kan se dig og se mere, end hvad du ser. Støtten kan være i form af en god ven eller en coach. Det vigtige er, at du føler dig troet på!

2. Rollemodel
Gandhi: ”Vær den forandring, du ønsker at se i verden.” Ønsker du, at der er mere fred i verden, så bring fred, hvor end du går hen.
Ønsker du at se mennesker leve i deres passion, så lev i din egen passion.

3. Et skridt
Enhver bjergbestigning begynder med et skridt.
Der er så meget power i et skridt. For at komme til at leve mere og mere i dit talent kræver det, at du tager et skridt hen imod det, du ønsker at se. Dit talent vil komme frem, når du handler på, hvad der er på dit hjerte.


Artiklen fortsætter efter annoncen:Du kan læse mere på www.marianneleer.dk