Op til 500 debat indlæg fra KLF

KLF, Kirke & Medier har både påvirket medierne og befolkningen i det forløbne år.
Ikke blot har den kristne mediebrugerorganisation deltaget i DR’s dialogfora, svaret på høringer om bl.a. medieforlig og været i direkte kontakt med ledelsen i hhv. DR og TV2. Man har også sendt en masse læserbreve til landets aviser hver uge. Det blev op til 500 bragte indlæg i blade, aviser og på internettet i 2010.
– Vi glæder os over et særdeles aktivt bagland med over 200 lokalforeninger. De er med til at fastholde befolkningens bevidsthed om kristendommens betydning for de danske værdier, siger landsformand Lars-Peter Melchiorsen (billedet).
I kontakten med DR har KLF, Kirke & Medier især bakket op om DR Kirken og afleveret ca. 15.000 underskrifter for at bevare Morgenandagten på FM-båndet. Organisationen har desuden holdt offentlige konferencer om de kommende digitale radiokanaler, public service og videoproduktion.
KLF, Kirke & Medier har ca. 25.000 medlemmer.