Er du crazy nok til kærlighed?

Francis Chans bog udfordrer læsere til at leve ud over det sædvanlige.
Hvad enten man er en ny troende eller ej, tiltrækker Crazy Kærlighed dem, som ønsker et nyt tilfredstillende liv. På en levende og spændende måde inviterer Francis Chan læserne til at opleve, hvor pragtfuldt Guds skaberværk er. Med hjælp fra videnskaben udforsker han universet for at vise Guds dybere kunstneriske natur.
Francis Chan fylder hver side med et bredt indblik i, hvor stor Guds kærlighed er til os. Han er dygtig til at beskrive de forskellige temaer med kærlighed og nåde.
Han ser ud til at løbe af sporet i det fjerde kapitel med sin evaluering af lunken kristendom, som kunne gøre selv den helligste kristen skyldig i lunkenhed, men før slutningen forklarer han på en simpel måde en kur til at komme ud af det sløve, passive liv, som man risikerer at få på grund af for meget komfort.
En crazy kærlighed afventer dem, der tør kaste sig ud i en ny vandring med Gud. Udvid dine horisonter med denne vidunderlige bog.

Francis Chan (foto fra bogen)

Se også hjemmesiden www.crazylove.com (som selvfølgelig er på engelsk). Undervisningen her er en vigtig del af bogen.
Anmeldt af Craig Deaton

Francis Chan:
Crazy Kærlighed
166 sider
199 kr.
Scandinavia