Lydbøger gi’r livskvalitet

Når man som pårørende til en svagsynet ældre svigermor har oplevet, hvordan livskvaliteten igen har indfundet sig, fordi en ”daisyafspiller” er blevet installeret i lejligheden, så takker man for, at KABB er til!

Blot i 2010 har Kristeligt Arbejde Blandt Blinde indlæst 94 bøger på cd til gavn for blinde og svagtseende.

Sådan lyder en passus fra KABB’s årsberetning 2010. KABB står for Kristeligt Arbejde Blandt Blinde og tilbyder oplæsning af andagter, livsskildringer og blade for blinde og svagtsynede i alle aldre.
KABB driver også Kristeligt Lydbibliotek med kristen litteratur, andagtsbøger og udlån af Bibelen på livstid. Lydbiblioteket råder over 688 kristne titler. Blot i 2010 indlæste foreningen 94 nye bøger. Foreningen holder også stævner og deltager i nordiske konferencer.