Missionsvenner fejrede indflytning

Mission Afrika overrasket over, at 150 mødte op til reception i Århus.
– Det var helt overvældende, at over 150 mennesker mødte frem for at fejre vores indflytning i de nye kontorlokaler, siger generalsekretær for Mission Afrika, Kristian R. Skovmose.

Biskop Kjeld Holm klippede snoren over, mens bl.a. MIssion Afrikas generalsekretær Kristian Skovmose så på. – Indvielse gav et fornyet sammenhold, mener generalsekretæren.

Både yngre og ældre venner af Mission Afrika samt en række forretningsforbindelser bidrog til en god dag.
Missionsselskabet flyttede fra Ydre Missions Hus i Christiansfeld til Diakonhøjskolen i Højbjerg ved Århus den 4. marts. Biskop Kjeld Holm klippede snoren til de nye lokaler.
Men mister man ikke noget ved at flytte fra de historiske lokaler i Christiansfeld?
– Selvom vi i flytteprocessen har sorteret og smidt en del ting ud, har vi sikret os, at der er bevaret tilstrækkeligt med eksemplarer af alle gamle bøger, udgivelser og afrikanske effekter.
– Selvom vi er en del, der ikke har været ansat så længe, så har vi alle kærlighed til og nysgerrighed over for Mission Afrikas historie og traditioner, forsikrede Kristian R. Skovmose de forsamlede gæster.
Flere bragte hilsener og lykønsninger, bl.a. forstander for Diakonhøjskolen, Jens Maibom Pedersen.

Nyt og gammelt arbejder sammen

Bygningen rummer kontorbygninger og et stort klasselokale i stueplan og elevværelser på 1. sal.
– Denne indvielse gav et fornyet sammenhold og viser, at både det gamle og det nye kan arbejde sammen om en lys fremtid for Mission Afrika, siger generalsekretær Kristian R. Skovmose.
/sl