Nye soldaterhjemsledere i Skive

1. april begyndte Birthe og Per Anderson som nye soldaterhjemsledere på KFUMs Soldaterhjem i Skive.KFUMs Soldaterhjem i Skive er et fristed for soldaterne ved Skive Kaserne, hvor de kan slappe af og samtidig bliver mødt med forkyndelsen af det kristne budskab i ord og handling.
– Vi tror ikke, man forkynder ved at dunke folk i hovedet med en bibel, men de må gerne kende vores holdning til forskellige ting, forklarer Birthe og Per. – Det er vigtigt, at vi som et kristent sted og som kristne mennesker er til at stole på for soldaterne. Det er forudsætningen for, at de tør komme til os, hvis de føler, at det hele brænder sammen.
Ægteparret har været soldaterhjemsledere flere steder i landet og har været udsendt til Bosnien for ECHOS, der er fælleseuropæiske hjem for soldater.