– Suverænt det bedste kursus

Elsebeth og Kurt Fink Rasmussen startede sidste år på Agapes Sjælesorgs- og familierådgivningskursus. Elsebeth arbejder som sygeplejeske. I Christianskirken i Århus er hun del af et team, som tilbyder forbøn og sjælesorg.

Elsebeth Fink Rasmussen er konsultationssygeplejerske og gift med Kurt, som er læge. De har sammen fulgt Agapes kursus i Christianskirken i Århus, som startede i juni 2010.

– Jeg kan bruge uddannelsen både i mit arbejde som konsultationssygeplejeske og i kirken. Jeg har været på andre kurser i forbindelse med mit arbejde, men det her er suverænt det bedste! siger Elsebeth og fortsætter:
– Man får meget mere med, fordi undervisningen går i dybden. Når man bruger sit eget liv i processen og deler liv med de andre kursister, får man undervisningen ind under huden. Det giver en helt anden virkning, end når man tager udgangspunkt i ”cases”, som man gør på arbejdsrelaterede kurser.
Elsebeth og Kurt har også oplevet, hvordan undervisningen har styrket dem i deres eget ægteskab:
– Vi er blevet bedre til at være tydelige over for hinanden. Vi er blevet klogere på vores liv hver for sig og derfor klogere på mekanismer, der spiller ind i vores ægteskab, fortæller Elsebeth.
Selv om de begge to har et et arbejdsliv, der skal passes, har det ikke være svært at få tid til både kurset og hjemmearbejdet. Der er nemlig en del læsestof mellem de månedlige kurser.
– Stoffet er så spændende, at man bare har lyst til at læse. Man bliver så optaget af det, lyder det begejstret fra Elsebeth.
Agapes kursus i Århus afsluttes i maj.