FOR KVINDER
– Vi skal ikke kun leve for os selv

Sådan lyder det fra Sigrun Fryd som inviterer kvinder til inspirationsdag i Assentoft ved Randers den 1. juni.
Lørdag den 1. juni inviterer Kvinder i Netværk til inspirationsdag i Assentoft. Det bliver en dag med fokus på fornyelse og et personligt møde med Jesus.

Sigrun Fryd fra Randers er selv blevet fornyet og opmuntret af at deltage på Kvinder i Netværks-konferencer i Norge. Det ønsker hun, at vi også må opleve i Danmark.

– Jeg har selv oplevet det så stærkt at deltage på Kvinder i Netværks konferencer i Kristiansand, hvor vi sidste år var 2500 kvinder samlet fra hele Norden. Jeg oplever Guds kald til at starte dette netværk op i Danmark. Gud vil noget mere med os, siger Sigrun.

Norske talere

Sigrun og Bente har inviteret to talere fra Kvinder i Netværk i Norge til inspirationsdagen: Liv Kaland Fjellstad og Else Marie Skeie. Da Liv Fjellstad modtog invitationen, oplevede hun Guds tilskyndelse til at ændre sine aftaler, så hun kunne komme til Danmark. ”Jeg mærkede straks, at Gud rørte mit hjerte, da jeg fik denne invitation”, skrev hun i sit svar. For Sigrun var det en opmuntring i forberedelserne og en bekræftelse på, at Gud er med i planlægningen.

Planer for Danmark

Om planerne for Danmark fortæller Sigrun:
– Tanken er at holde årlige samlinger. Vi starter i det små med en enkelt inspirationsdag, og så må det vokse derfra skridt for skridt. Måske med næste samling allerede i løbet af efteråret. På længere sigt ønsker vi konferencer, som varer hele weekenden.
– Hvad håber I, danske kvinder får med sig hjem?
– Vi ønsker først og fremmest, at deltagerne får et fornyet møde med Jesus. At de bliver opmuntret og opbygget. At de begynder at få en vision. Der er så mange ressourcer i os kvinder, som ikke er frigivet. Gud skal sætte os i brand, så vi kan få en større funktion i samfundet, siger Sigrun.
Kvinder i Netværk startede i Norge i 1990, og visionen bag netværket er at formidle vækkelse, frihed og udrustning til kvinder. Sigrun Fryd og Bente Lillelund fra Assentoft Frikirke ønsker, at vi i Danmark får del i den fornyelse, mange oplever i Norge. Derfor har de taget initiativet til denne inspirationsdag.
– Jeg tænker ofte på fortællingen fra Bibelen om den 12-årige pige, som Jesus opvækker fra døden. Ligesom Jesus sagde ”rejs dig op!” efter at han havde givet hende livet tilbage, siger han det samme til os i dag. Vi har brug for at blive vækket. Jeg ønsker sådan, at Gud puster nyt liv i os, så vi ikke længere kun lever for os selv. Det er, når Jesus kommer og fornyer os, at vi mærker hans hjerte og tanker og derfra får visioner for vores eget liv, fortæller Sigrun og fortsætter med et smil:
– Vi er ikke så mange kristne i Danmark, så vi, der er her, må hellere være i brand.
Man kan få ydereligere information og tilmelde sig ved at sende en mail til inspiration4kvinder@gmail.com