FOR KVINDER
Strø tanker

Du kan ikke pumpe troen op fra dit eget hjerte. Når troen er udsultet i din sjæl, er det, fordi du ikke er i kontakt med Jesus; få kontakt med ham, så vil manglen på tro være væk i løbet af to sekunder.
Oswald Chambers

Når et tog kører gennem en tunnel, og det bliver mørkt, smider du ikke din billet væk og springer af. Du sidder stille og stoler på lokomotivføreren.
Corrie ten Boom

Jo mere vi sætter vores lid til Gud, jo mere pålidelig finder vi ham.
Sir Cliff Richard

I de første år, vi lever som kristne, kommer Gud ofte vore behov i møde på slående måder for at styrke og bekræfte os i vor nye og svage tro. Men jo mere vi erfarer af hans godhed og trofasthed mod os, i jo højere grad er han i stand til at prøve og udvikle vor tro ved at lære os langmodighed og tillidsfuld venten.
Hannah Hurnard