Er opfordring til utroskab ok?

Forbrugerombudsmanden fastslår, at sidespring ikke er ulovligt. Derfor er reklame for utroskab ok…
Gør livet levende – find din affære i dag!
Sådan lokker dating-sitet Victoriamilan.dk gifte par til sidespring. Det sker bl.a. med store reklamer på DSB-stationer.
Er det ikke i strid med god markedsføringsskik, ville Pia Hinderfelt Jensen fra Christiansfeld gerne vide. Derfor henvendte hun sig til Forbrugerombudsmanden.
Men forgæves.
Forbrugerombudsmanden vil ikke tage sagen op ”af ressourcemæssige grunde”.
– Det spiller dog også ind i vores beslutning, at det er vores umiddelbare opfattelse, at en nærmere vurdering af tjenesten, der tilbyder at hjælpe gifte personer til sidespring, næppe kan anses for at være i strid med god markedsføringsskik, jf. markedsføringslovens § 1. Dette skyldes, at utroskab ikke er en ulovlig handling, forklarer jurist Ida Bruun på Forbrugerombudsmandens vegne.
Pia Hinderfelt Jensen står fuldstændig uforstående:
– Jeg er temmelig skuffet over deres svar. Det er forbudt at ryge indendørs og snart også udendørs. Det er forbudt for unge under 16 at købe alkohol og under 18 at købe cigaretter. Men ak, det er skam tilladt at opfordre til utroskab, skriver hun i en mail til Udfordringen.