Stort gospelnavn til Danmark

Kurt Carr har sunget med Stevie Wonder. Han optræder i København den 1. august med kor og band.
Han har sunget med legender som Stevie Wonder, Andrae Crouch, Kirk Franklin og Tramaine Hawkins. Nu kommer Kurt Carr med gospelkor og band for første gang til Danmark og giver koncert i Københavns Kulturcenter mandag den 1. august.
Kurt Carr er vinder af både Grammy, Dove og Stellar Awards, og både som gospelkomponist, -artist og -dirigent. Han har været kapelmester for den legendariske gospelpræst James Cleveland og dirigeret det store West Los Angeles Church of God in Christ Gospel Choir.
Kurt Carr og hans Kurt Carr Gospel Singers har optrådt for både præsident George Bush og Barack Obama.

Overskud til kirke-køb

Koncerten holdes i Københavns Kulturcenter den. 1. august 2011 kl. 19.00. Arrangør er Destiny Music Ministries og International City Baptist Church – en af Danmarks 220 migrantmenigheder. Kirkens musikleder Derek Jerome-Apong håber, koncerten giver overskud til, at hans menighed kan købe Broholm Kirken i Hvidovre:
– Vi er faktisk i gang med at købe Broholm Kirken, hvor vi holder gudstjeneste. Overskuddet fra koncerten vil gå til at hjælpe International City Baptist Church med at købe Broholm Kirken, siger han.
Billetter til koncerten kan købes via www.billetlugen.dk.