KUNST
Fotografering er også kunst

De fleste tænker måske på kunst som malede billeder eller skulpturer. Men fotografering er også en slags kunst. Her får vi nogle af læsernes bidrag fra foto-konkurrencen i uge 32. 1. præmien gik til Christina Madsen, Grindsted.
– Billedet er taget på stranden ved Kandestederne (Skagen) og er taget, mens familien og jeg stod og nød den smukke solnedgang. På billedet er det min søster og jeg, som springer fra vandet. Det var en rigtig skøn og smuk aften i starten af august måned, skriver Christina.

2. præmien: Shine Venø Christensen, Herning, har indsendt dette foto med hilsen fra den lille havfrue i København.

3. præmien: Svaneforældre med deres 4 unger. Den smukke svanefamilie er foreviget i sommer ved Smaragdsøen på Bornholm. Smaragdsøen er ellers et yndet fiskested for den entusiastiske fisker, men det har ikke skræmt svanerne væk. Indsendt af Marianne Lind, Hasle, Bornholm.

Præmierne
Tak til deltagerne for de indsendte fotos.
1. præmien: Bogen EXODUS – Udvandringen fra Egypten af Af Dr. Lennart Möller + Amy Grants nyeste cd, ”Somewhere down the road”
2. præmien: Noahs Ark af Henri Nissen
3. præmien: Opvakt for de døde af Chauncey W. Crandall