Inspiration til at forandre verden

Irene Howat, forfatter til 40 bøger, fortæller den sande historie om 10 modige kvinder, som fulgte Guds kald i deres liv.
De var ti almindelige piger fra forskellige baggrunde. Som barn syntes flere af dem, at Gud var kedelig og trist, men da de voksede op og lærte Jesus bedre at kende, overgav de deres liv til ham. Hver eneste af dem opgav selvvalgte drømme og planer for deres liv og besluttede at følge Gud. Gud tog dem derefter på spændende rejser ud i verden, som ændrede dem selv, mennesker og selv lande omkring dem.
Fx brugte Gud Elizabeth Fry til at stoppe deportation af mennesker i fængsel til andre lande som ekempelvis Australien. Gladys Aylward dukkede sig for kugler, før hun genforenede sig med 100 børn, som hun førte på en 12 dages rejse gennem bjergene i Kina. Corrie Ten Boom overlevede en koncentrationslejr med Guds hjælp og lærte at tilgive en af lejrens vagter.
Bogen er skrevet af en erfaren forfatter, Irene Howat, som virkelig beskriver pigernes drømme og deres unikke personligheder. Hun lægger mærke til de ting, som vi mange gange tager for givet, og kommer med eksempler på, hvordan vi selv kan hjælpe mennesker omkring os.
Det er en fantastisk bog, som alle kan få stor glæde af med masser af inspiration til, hvordan vi hver især kan ændre verden omkring os med Guds kærlighed.

Irene Howat:
10 piger
der ændrede verden
148 sider • 149,95 kr.
Logos Media