Kristen kartoffelsælger slået ihjel i Pakistan

Tre pakistanere er kendt skyldige i at have tortureret og slået 36-årige Rasheed Masih ihjel 9. marts 2010 i den pakistanske provins Punjab.
Kartoffelsælgeren Rasheed Masih blev udsat for tortur og dræbt, fordi han var kristen og afviste at konvertere til islam. De skyldige er idømt fængsel på livstid, som er 25 år i Pakistan. De skal også betale 100.000 rupis i erstatning til Masihs familie.
– Da han mødtes med de tre gerningsmænd på deres gård for at diskutere handel, bad de ham om at konvertere til islam. Fordi han afviste, bankede de ham med en jernstang, siger Masihs bror Asi til Christian Post.
Masih blev fundet af politiet og broren, smurt ind i blod og med 24 sår på kroppen. Han døde på vej til hospitalet. Inden han døde, fik han sagt til politiet, hvem der stod bag. I første omgang afviste de, at Masih havde givet dem de informationer og ville ikke arrestere de tiltalte. Men efter pres fra en gruppe kristne demonstranter indrømmede de det og anholdt de tre.