Ægtepar vil tilbyde rådgivning på You Tube

Mona og Eivind Fønns har i over 20 år arbejdet som ægteskabsrådgivere. Nu har de fået en ny idé. De vil tilbyde gratis rådgivning via video på You Tube.I over 20 år har Mona og Eivind rådgivet mange hundrede mennesker og par landet over. De har tilbudt undervisning og holdt foredrag. Nu har de fået en ny idé.

Eivind og Mona Fønns vil gerne tilbyde gratis rådgivning via internettet. Men de vil gerne høre din mening. Er det en god idé?

– Vi har i alle årene haft ønsket om at hjælpe så mange som muligt, og med den nye idé kan vi nå rigtig mange mennesker, fortæller Eivind.

Vil bruge You Tube

Idéen går ud på at producere en række videofilm med forskellige hoved-temaer inden for parrådgivning. Filmene skal være tilgængelige for alle på Mona og Eivinds egen hjemmeside no-nonsens.dk og You Tube. Materialet skal være en hjælp til at forebygge problemer hos enkeltpersoner, par og familier. Eller det kan bruges til at hjælpe dem, som allerede oplever problemer i deres relationer.

Nye måder at hjælpe på

Mona og Eivind var med til at starte rådgivningsarbejdet Marrige Ministries International i Danmark. I 10 år var de landsledere, men for et par år siden overlod de opgaven til et yngre par. Et naturligt generationsskifte kalder de det.
– Mange har opfordret os til at genoptage undervisningen og rådgivningen, og det er selvfølgelig fristende at kaste sig ud i arbejdet en gang til – for behovet er enormt. Både når det gælder det forebyggende informationsarbejde og når det gælder den egentlige rådgivning i krisesituationerne siger Eivind.
I forbindelse med parrets arbejde begyndte de for mange år siden kommercielt at producere videofilm til en lang række virksomheder og formål. Derfra opstod idéen med at fremstille mindre vidoer og gøre dem tilgængelige på nettet.
– På den måde kan vi forhåbentligt være med til at hjælpe endnu flere. Internettet, Facebook og You Tube gør det jo i dag muligt at nå ud til alle interesserede, siger Eivind.

Eivind og Mona var selv igennem en alvorlig krise i deres ægteskab, som det lykkes dem at komme igennem. Deres ønske er at forebygge problemerne og give redskaber til at løse konflikter der, hvor de er opstået. De har tidligere tilbudt gratis rådgivning gennem hjemmesiden Brokenheart.dk
– Pointen er at hjælpe mennesker, så krisen ikke opstår. Vi kom i en alvorlig krise, men det behøver ikke ske for dig. Men hvis det sker, er der værktøjer, der kan hjælpe os ud på den anden side, fortæller Eivind.

Men, der er et men!

– Vi er selvfølgelig beæret over, at flere opfordrer os til at blive aktive igen, og vi vil også gerne hjælpe, men der ligger et pænt arbejde i at fremstille disse videoer, som selvfølgelig skal være gratis. Derfor beder vi også om en tilkendegivelse fra læserne om deres interesse for disse film, lyder opfordringen fra Mona og Eivind.

Sig din mening

Hvis du vil hjælpe Mona og Eivind til at beslutte, om de skal gå igang med at producere de gratis videoer, kan du se deres intro-film her: www.udfordringen.dk eller www.no-nonsens.dk


Artiklen fortsætter efter annoncen:Giv derefter din mening til kende per sms på tlf. 4050 7754 eller på mail: info@no-nonsens.dk. Har du ikke adgang til internettet, er du naturligvis velkommen til at sige din mening på baggrund af denne artikel.