Ærkebiskopper mødtes i Wales

12 ærkebiskopper fra rundt omkring i Europa mødtes i Wales. Mødet blev arrangeret af en kirke for at bringe ærkebiskopper, der er medlem af ”The Porvoo Communion” sammen.

Kirke i Wales arrangerede et møde med ærkebiskopper fra flere steder i Europa. Det var første gang, de mødtes.

The Porvoo Communion er et kirkesamfund af anglikanske og lutherske kirker, der har underskrevet en aftale om at dele fælles liv i mission og tjeneste. Af deltagende biskopper var der bl.a. ærkebiskop af Canterbury Dr. Rowan Williams, ærkebiskoppen af Wales Dr. Barry Morgan og leder af den skotske bispekirke David Chillingworth.
– Jeg er fyldt af glæde over at byde lederne af Porvoo Communion velkommen i Wales for første gang, og jeg håber, vi vil inspirere hinanden med vores forskellige traditioner såvel som styrke de forbindelser, vi allerede har bygget op blandt vores kirker, sagde Dr. Morgan ifølge Christian Today.