Fire salvede dage i Helsingør

The River of Life Kristne Center, har netop afholdt sit årsmøde ”Entering Your New Season with Fresh Winds of Revival” med gæstetaler profet Manasseh Jordan fra USA.

Deltagere til konferencen ”Entering Your New Season with Fresh Winds of Revival.”

Mødet var en stor succes med cirka 300 deltagere hver aften, herunder deltagere fra Norge, Sverige, Tyskland, England, Belgien, Holland og Litauen. Derudover var der mange danskere og nydanskere tilstede. Disse nydanskere repræsenterede ligeledes en lang række nationer og kulturer.
– Vi er meget taknemmelige for, at mødet var en stor oplevelse og til inspiration for mange, og at så mange mennesker med forskellige nationaliteter og kulturel baggund kunne samles og dele en sådan oplevelse, udtaler mødets arrangører, Pastorer Henrik & Carol Krogstrup fra The River of Life Kristne Center i Helsingør.