Jesus Culture indtog Kolding

Anderledes lovsangsaften, da Jesus Culture fra California holdt koncert – uden ekstranumre, men med forbøn.Udover den intense og hengivne lovsang, der kendetegner Jesus Culture, blev der bedt for syge – hvoraf flere blev helbredt – samt opfordret til at leve et liv i fuld hengivelse til Gud.

Kim Walker på scenen i Kolding, hvor der blev lyttet til den intense og inderlige lovsang i en fyldt Kongreshal. Forsangerne Kim og Chris stod som regel ude i siden af scenen for at pointere, at koncerten ikke handlede om dem, men om at tilbede Jesus.

Det var derfor en noget anderledes lovsangskoncert for de mange fremmødte i Kolding. De to kendte frontsangere fra Jesus Culture, Kim Walker og Chris Quilala, stod heller ikke midt for scenen, men havde placeret sig langt ude til hver side, så scenens midte stod tom.
Indimellem de forskellige lovsange talte Banning Liebscher, der leder ungdomsarbejdet Jesus Culture, om at hengive sit liv 100% til Gud.
”Tidligere forstod jeg aldrig, hvad Jesus mente, når han sagde, at mange var kaldet, men få var udvalgt,” sagde Banning Liebscher fra scenen, hvorefter han forklarede, at Jesus kaldte alle til at hengive hele deres liv til Gud, men alligevel var der kun få, som gjorde det.
Men er der blot nogle få, som hengiver sig fuldstændig til Gud, kan det være med til at påvirke og forandre en hel generation, sagde Banning Liebscher og opfordrede publikum til at brænde for Gud:
”Lovsang er ganske enkelt udtryk for et liv, der er fuldstændig overgivet til Gud.”
Koncerten i Kolding var en række af syv koncerter og konferencer, som Jesus Culture holder på deres Europaturne. Teamet havde forinden været i London og Amsterdam og tog efter aftenens koncert i Kolding videre med bus til Berlin, Budapest, Zürich og Paris.

Flere blev helbredt

I løbet af aftenen blev der også bedt for syge, men allerede inden, der overhovedet blev bedt, blev flere helbredt!
”Er der nogen, der har astma?” spurgte Banning Liebscher fra scenen, hvorefter flere hænder røg i vejret rundt i salen.
”Inden vi beder, så gå allerede nu ud og tjek, om du er blevet helbredt,” sagde Banning Liebscher, hvorefter flere kom op på scenen efter en løbetur udenfor Kongreshallen og fortalte, at de var blevet helbredt.
Herefter blev der bedt for syge rundt om i salen af publikum. De syge rakte hånden i vejret, hvorefter folk rundt om dem lagde hænderne på dem og bad Gud om at helbrede dem. Og flere blev helbredt! Bl.a. en dreng, som havde brækket sin finger, da han en måned tidligere var cyklet ind i et træ om aftenen. Nu havde han taget gipsen af og kunne bevæge fingeren helt uden smerter efter at en af hans venner havde bedt for ham!

– Gå hjem og brænd

Til sidst blev der heppet og hujet i salen for at få de traditionelle ekstranumre; men der var ikke flere ekstranumre.
”Jeg vil meget hellere have, at I går hjem,” sagde Banning Liebscher; ”gå hjem og brænd for Gud!”