En drøm om den nye jord

Efter at have set helvede i et syn i 2010 havde Torben Søndergaard bedt om at måtte se himlen. En nat i september fik han en drøm.Natten til den 14. april 2010 oplevede jeg, at jeg kom i helvede. Om det var en drøm eller ’ud af kroppen oplevelse’ er jeg faktisk usikker på, da det var så virkeligt. Siden den dag har jeg ønsket at opleve himmelen og især at se Jesus.

Torben Søndergaard fortæller om et syn, der bragte ham tæt på den nye jord.

Natten til den 13. september (2011) fik jeg så den store oplevelse at komme i himmelen, eller rettere: fik lov at opleve den nye jord, som engang skal komme.

En eksplosion

I drømmen stod jeg i en slags stor fabrik, og pludselig var det som om, der skete en kæmpe eksplosion bag mig. Jeg mærkede trykket fra det, og jeg vidste, at jeg nu ville dø. I et glimt af et sekund befandt jeg mig på en grusvej langt væk fra fabrikkens larm og støj.
Grusvejen lignede i første omgang en dansk grusvej. Der var buske og træer på den ene side af vejen, og marker med korn på den anden side.

Boblende glæde

Men det første, der virkelig slog mig, var ikke hvordan det så ud, da jeg ikke rigtig nåede at lægge mærke til det. I stedet oplevede jeg en sådan glæde, som jeg aldrig før har oplevet i mit liv; en glæde der boblede frem inden i mig. Wow, det er virkelig helt ubeskriveligt. Jeg var så glad og smilede som aldrig før. Det var, som om der nu kun var denne ubeskrivelige glæde og fred. Det var som om al bekymring, frygt eller andet, der normalt kan stjæle ens glæde, var væk.
Det var virkelig en vild glæde som strømmede igennem hele kroppen. Jeg vidste, at alt nu var godt. Det var nu slut med kampe, fristelser og bekymringer. Jeg var kommet i mål, og fra nu af ville alt kun være godt. Wow, sikke en følelse og sikke en glæde.

Selvlysende farver

Efter noget tid, hvor jeg lige skulle samle mig over denne glæde, begyndte jeg også at lægge mærke til landskabet omkring mig.
Landskabet lignede som sagt et dansk landskab, bare flottere end jeg nogensinde havde set. Der var farver, jeg aldrig før havde set. Det var, som om nogle af farverne var som glimmer og selvlysende; som om de næsten bevægede sig igennem kornet, efterhånden som kornaksene bevægede sig i vinden. Jeg mærkede dog ingen vind, men kornaksene bare dansede frem og tilbage med de utroligste farver og glimmer. Wow, hvor var det smukt. Himmelen var også så klar, og mere blå end jeg nogensinde havde set. Ja, alt var så smuk og lyst. Jeg kunne ikke se nogen sol, men alt var alligevel oplyst. Det var så smukt. Wow.

Mit hus

Da jeg gik op ad denne grusvej, fik jeg øje på et kæmpe hus for enden af vejen. Da jeg så huset, vidste jeg, at det var der, jeg skulle bo. Huset var rigtig stort, måske 15 meter højt, men så alligevel kun ud til at have 2 eller 3 etager. Så det var nogle høje etager. Den ene ende af huset lignede lidt et almindeligt flot hus men alligevel ikke. Den anden ende af huset var med et kæmpe stort glasparti. Der var glas hele vejen op, og det gik op i en spids. Det var rigtig flot.
Mens jeg nærmede mig huset, fik jeg pludselig øje på nogle bjælker, der lå ved siden af huset. De lå bare der og ventede på at blive sat op. Indtil jeg så dem, troede jeg, at huset var helt færdigt og klar til at bo i. Men nu kunne jeg se, at huset faktisk ikke var færdigt endnu. Det manglede nemlig lige de 3 bjælker, der lå der ved siden af huset. Da oplevede jeg pludselig, at tingene blev utydelige. Jeg forsvandt langsomt og vågnede op i min egen seng.

To skriftsteder

Min første tanke var: Wow. Sikke en glæde. Det var så vildt.
Glæden var bare ikke til at komme over. Da kom der to skriftsteder til mig.


Artiklen fortsætter efter annoncen:Det første var dette:
”Da skal I juble, skønt I nu en kort tid, hvis det skal være, må lide under prøvelser af mange slags, for at jeres tro, der er mere værd end det forgængelige guld, der dog prøves i ild, kan stå sin prøve og blive til pris og herlighed og ære, når Jesus Kristus åbenbares. Ham elsker I uden at have set ham, ham tror I på nu uden at se ham, men I skal juble med en uudsigelig, forklaret glæde, når I kommer frem til troens mål, jeres sjæles frelse.”
1. Petersbrev, kapitel 1,6-9.
Det andet skriftsted, der kom til mig, var dette, som Jesus siger i Johannesevangeliet:
”Jeres hjerte må ikke forfærdes! Tro på Gud, og tro på mig! I min faders hus er der mange boliger; hvis ikke, ville jeg så have sagt, at jeg går bort for at gøre en plads rede for jer? Og når jeg er gået bort og har gjort en plads rede for jer, kommer jeg igen og tager jer til mig, for at også I skal være, hvor jeg er.”
Johannes evangeliet, kapitel 14,1-4.

Drømmer mig væk

Det var virkelig en ubeskrivelig forklaret glæde, som jeg oplevede. Den var helt ubeskrivelig, da intet i denne verden kan sammenlignes med, hvordan den var. Den var også forklaret, da man vidste, at glæden bl.a. skyldes, at alt nu var godt. Jeg var i mål, og intet kunne nu stjæle min frelse. Alt var nu så godt, som Gud har sagt det i starten af Bibelen, før synden og døden kom ind i verden. Alt var så godt, og glæden var ubeskrivelig.
Jeg har mange gange siden taget mig i at drømme mig helt væk til dette sted. Når jeg tænker på det, har jeg så meget lyst til at være der i stedet for her. Hvor var det bare skønt. Nu glæder jeg mig også bare endnu mere til at opleve, hvordan Jesus kommer og henter os hjem; til at være i mål og til at synden, fristelserne og døden én gang for alle bliver besejret. Wow, det er utroligt, hvad der venter dem, der lever med Jesus.

Jesus kommer snart

Jeg ved også i dag, at der ikke går lang tid, før det sker. Jeg oplevede jo, at huset næsten er helt færdigt. Jesus har bygget på det i snart 2000 år, og det eneste, der nu mangler, er nogle få bjælker lige til at sætte op. Dette kan ikke tage lang tid.
Wow. Jesus kommer virkelig meget snart og henter os hjem til sig.
Snart skal vi se ham, som den han virkelig er.
Når jeg kunne opleve sådan en glæde, og det endda uden at se HAM (Jesus), hvordan bliver det så ikke at se HAM, som den han virkelig er? Se HAM i hans opstandelses legeme. Hvor jeg dog glæder mig til det.


Artiklen fortsætter efter annoncen:Et midlertidigt stop

Tak Gud for denne utrolige oplevelse. Du er virkelig den samme i dag.
Må vi tjene dig, mens vi er her på jorden. Må vi forstå, at der ikke kun er dette liv til os, men at dette kun er et meget kort og midlertidigt stop på vores rejse videre. Vi er her for at finde dig og leve for dig. Må vi tjene dig her, som det var meningen. Så skal der senere komme en tid, hvor vi kan nyde godt at vores arbejde her på jorden. En tid, hvor alt igen vil blive så godt.
– Jesus du kommer snart. Må du ikke finde os sovende, når du kommer, men må vi være et folk, der tjener dig og elsker dig, som den du virkelig er.