2500 unge til Missions-nytår

80 danskere deltog ved den store missionskonference i Tyskland. 2500 unge fra 40 forskellige lande var samlet i Erfurt for at fejre nytåret til Missions-Nets konference.

Den karismatiske George Veawer talte om, at alle kan bruges.

Sloganet for konferencen var ’Transforming our world’. Konferencen havde fokus på Guds transformerende kraft, hvor stærke vi er i fællesskabet med hinanden og hvordan vi skal nå hele verden, men skal starte, hvor vi er.
Den farverige George Veawer var en af talerne på konferencen, og han opfordrede de unge til at adlyde missionsbefalingen: ”Guds ord er klart. Vær ikke Ordets hørere, men dets gørere”. Veawer fortsatte med at fortælle om sin kamp med seksuelle synder. Han forsikrede deltagerne om, at Gud ønsker at bruge dem på trods af deres fejltrin i livet.
– Nogle gange er det lettere at tale om Guds storhed end om vores egne liv… men når vi læser i Bibelen, så kan vi se, at Gud bruger mennesker!

72 danskere deltog

Danskere ved Det Danske Bord.

Mai-Britt Sørensen var en af de 72 danske deltagere på konferencen:
– Det som jeg fik med fra MissionsNet-konferencen, var blandt andet det at møde kirker på tværs af nationer og mærke en vis samhørighed. Det gav mig en øjenåbner, ikke blot for højden, men også for bredden af Guds kærlighed til mennesker verden over. På samme tid var det, som om krisen rykkede tættede på, og man blev konfronteret med en virkelighed, der ikke kun er behagelig. Det hjalp mig nok til at forstå alvoren i, hvorfor vi på tværs af kirker må stå sammen i kampen mod uretfærdighed.
Henrik.