YouTube-stjerne med ny video

Allerede set 3,5 millioner gangeDenne gang er det ægteskabet, der bliver sat fokus på af Jeff Bethke, som aldrig selv har været gift.

Denne gang tager den kontroversielle Jeff Bethke fat på ægteskabet i videoen ”Sex, Marriage & Fairytales”.

Det tog ikke lang tid, før der kom en ny video efter kæmpesuccesen ”Why I hate Religion, but Love Jesus”. Denne gang er det ægteskabet, der bliver sat under lup.
Jeff Bethke, som er 22 år gammel, har aldrig selv været gift, men som han siger, så ”var han selv et resultat af én, som aldrig var der”. Så Bethke mener at vide, hvad han snakker om.
Den nye video er allerede blevet set 3,5 millioner gange, siden den blev offentliggjort den 26. januar. Videoen er inspireret af bogen Real Marriage, som er skrevet af Bethkes præst, Mark Driscoll fra Mars Hill Church.
I det nye video-digt prøver Bethke at forklare, hvordan ægteskabet er ment, og blandt andet hvordan vi alle må fokusere på andet end sex.
– Et stærkt venskab vil skabe et godt ægteskab. Ægteskabet er ikke kun sex. Det er samtale og latter, siger han i videoen.
Bethtke har ud over de sidste to videoer også tidligere lavet videoen ”Sexual Healing”, som også er blevet set af flere millioner.
Henrik