Catherine Fabiano tilbage til Danmark som enke…

Catherine Fabiano mistede sin mand, men kommer nu til Danmark og holder kursus.
Kort efter at Udfordringen havde udgivet det italiensk-tyske ægtepar Frank og Catherine Fabianos bog: ”8 skridt tilbage til fremtiden”, døde Frank pludselig.
Det betød bl.a., at et planlagt kursus i februar 2010 på Kolding Internationale Højskole måtte aflyses. Parret har flere gange været i Danmark for at undervise om, hvordan man bliver fri af fortidens psykiske og åndelige sår.
Nu har Catherine sagt ja til at komme alene på et højskolekursus i Kolding i uge 5, fra d. 30.1. til den 3. 2.
Frank og Catherine Fabiano stiftede Dynamis Ministries i Tyskland og blev brugt meget af bl.a. Youth With A Mission i deres familiearbejde gennem mere end 25 år. Frank – som nu er død – var uddannet i psykologi, mens Catherine er uddannet i sjælesorg og sociologi.
Det var som regel ham, der havde var stærk i teorierne, mens hun har en særlig gave til at bede sårede mennesker igennem deres traumer.

De 8 skridt

Forfatterparrets undervisning er nemlig en kombination af psykolofisk viden og åndelig indsigt og hjælp gennem troen på, at Jesus kan helbrede ikke blot fysisk, men også sjælesår.
I bogen gennemgår parret de første 8 aldre i et menneskes liv:
Livet i livmoderen, hvor vi – ifølge Fabianos – får den første prægning for livet.
Fødslen og spædbarnsstadiet, som handler om, hvordan vi bliver modtaget.
Fra 6-18 måneder, hvor vi udforsker verden.
2-års alderen, hvor vi finder ud af, at vi kan og vil selv.
3-5-års alderen, hvor vi udvikler vores identitet.
6-12-års alderen, hvor vi bliver bevidste om vores særlige evner.
De tidligere teenageår fra 13-14, hvor vi modnes og tilpasses.
Og de unge år fra 15-30, hvor vi bliver voksne og – forhåbentlig – finder målet og meningen med vores eget personlige liv.
Der er masser af psykologiske øjenåbnere i disse otte kapitler. Stor indsigt. Fantastiske afsløringer af, hvilke konsekvenser disse første otte aldre har for vores senere liv. Ja endda, hvordan tidligere generationers forbandelser kan række deres skygge ind over vores liv i dag, indtil de bliver brudt.
Forfatternes erfaring er imidlertid, at sårene kan heles og de mest indviklede psykologiske problemer kan løses, når man inviterer Helligånden ind i minderne.

”Den åndelige metode”

Efter hvert kapitel foreslår de en metode, hvor man først identificerer det ”voksne” problem, man nu slås med, og derefter i bøn lader Helligånden ”komme ind” og vise, hvad roden til problemet er.
Det kan fx være, at man bliver mindet om en bestemt situation i ens barndom. Herefter inviterer man så helt konkret Jesus ind i dette minde og oplever det sammen i tankerne. Man fortæller Jesus om éns følelser og tanker i dette minde, og beder ham om at vise, hvad Gud Faders oprindelige gode vilje for denne situation var. Denne hjælp kan komme som en enkelt sætning, der pludselig kaster nyt lys over tingene, andre ser for sig et billede eller en hel lille video, der afspilles for det indre blik.
Det kan måske lyde lidt mærkeligt og uvant, men forfatternes pointe – og erfaring – er, at troen på Guds hjælp kan gøre en enorm forskel i de problemer, vi har med i livet fra vore første år. I bogen giver de mange eksempler på dette.

Åndelig selvhjælp

Bogen er henvendt til mennesker, som tror eller har oplevet, at Gud er en realitet – en personlig og intelligent kraft, som interesserer sig for menneskers ve og vel. En Gud, som vil os det godt. Som vil hele og genoprette.
Og nu kan man altså også opleve undervisning og helbredelse i praksis med forfatteren selv.
Henri

Catherine og Frank Fabianos bog: ”8 skridt tilbage til fremtiden” (Healing your past. Releasing your future) er på 200 sider, indbundet og koster 228 kr.

Den er også indtalt som lyd-bog på cd af oversætteren Anne Marie Tinggaard. Den koster 148 kr.

Du kan få begge dele for samlet kun 299 kr. på hosianna.dk

Du får som Udfordringen abonnent også 5 pct. læserrabat.


Artiklen fortsætter efter annoncen: