Familiekursus i Kolding

Det kan være svært at være familie, når jobs, fritidsinteresser, hentning, madlavning og tid til kærlighed og nærhed skal gå op i en fortravlet enhed.
Derfor holder Kolding Internationale Højskole et familiekursus den 12. til 18. februar, der er for såvel familier med én forælder som for familier med to forældre. Kurset henvender sig både til børn og voksne.
Susan og Weyman Howard fra Love Works vil undervise sammen med højskolens undervisere Tina og Max Jalk. Begge par har oplevet, hvordan deres ægteskaber ved en dedikeret indsats er gået fra at være tæt på skilsmisse til i dag at være kærlige og solide.
May-Britt Drews vil arbejde med eventyr og bibelhistorier sammen med børnene. De skal lave kostumer og rekvisitter, og May-Britt viser teaterforestillingen om Winni Wilskov.